Reset Password

Your search results

Oglasi se

April 23, 2015 by ivanmijatovic89@gmail.com

Kako da postanem saradnik Apartmani Stil platforme?

Apartmani Stil Vam pruža mogućnost profesionalne saradnje po najvišim standardima savremenog poslovanja u oblasti pružanja smeštajnih kapaciteta u Beogradu. Kao novom partneru, dajemo apsolutni maksimum da Vam pružimo punu podršku i pomoć prilikom saradnje na obostranu korist.

Posedujete smeštaj, kuću, vilu ili apartman, koji ste spremni da uključite u naš pažljivo osmišljen i efektan marketinški sistem izdavanja smeštajnih jedinica na kratkoročni period, pročitajte dalje napisano o uslovima i načinu saradnje sa Apartmani Stil. U slučaju da imate dodatnih pitanja ili sugestija u cilju poboljšanja naših usluga, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila, kako bismo u ličnom kontaktu sa Vama razmotrili sva pitanja i u zajedničkim razgovorom doneli najbolje i odgovarajuće rešenje kako za Vas i nas kao tim, tako i za korisnike naših usluga.

Ovo bi bili neki osnovni zahtevi za apartman pogodan za saradnju sa Apartmani Stil.

Za sam početak, kako bi Vas apartman uvrstili u našu ponudu potrebno je da zadovolji sledeće osnovne uslove i standarde:

  1. Neophodno je da se apartman nalazi na pogodnoj lokaciji u užem smislu, u jezgru grada, primer možete videti na stranici ponude na našem sajtu.
  2. Apartman mora biti kompletno namešten i funkcionalno opremljen, ukoliko je apartman u privatnoj kući mora imati potpuno zaseban ulaz. Prednost svakako predstavlja kvalitet nameštaja kao i estetika enterijera kompletnog apartmana.
  3. Potrebno je da apartman poseduje neku od brzih elektronskih veza: Kablovski internet, Wireless, ADSL, kao i kablovsku televiziju.
  4. Veliku prednost predstavlja posedovanje garažnog mesta, parking mesta za korisnike koji dolaze svojim automobilom.
  5. Opremljenost apartmana sa klima uredjajem, tehničkim uredjajima u kuhinji i kupatilu, centralno grejanje takodje predstavlja prednost u odnosu na apartmane koji to ne poseduju, što je u interesu vlasnika apartmana, jer će u tom slučaju popunjenost apartmana biti veća.
  6. Ukoliko se apartman nalazi na višim spratovima, neophodno je da u zgradi postoji bar jedan lift.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama i smatrate da ispunjavate ove osnovne uslove, molimo Vas da pošaljete kratak opis smestajne jedinice za izdavanje kao i fotografije na e-mail adresu mybookingoz@gmail.com, a naše osoblje ce Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku radi daljih razgovora u realizaciji saradnje. Velika potražnja naših apartmana, kolosalni broj poseta našoj web stranici, enormna zainteresovanost kao i zadovoljstvo naših gostiju i partnera je naš najveći ponos i pokazatelj da naš tim svoj posao obavlja profesionalno i uz mnogo truda i uloženog vremena. Upravo zbog toga smo odlučili da podelimo naš uspeh sa Vama i da Vas pozovemo u naš tim koji svakodnevno raste.

Kontaktirajte nas isključivo putem e-mail adrese mybookingoz@gmail.com

Hvala Vam što ste izabrali Apartmani Stil

Nadamo se uspešnoj i kvalitetnoj budućoj saradnji!
Srdačno Vaši, Apartmani Stil